Kayıt Koşulları

YENİ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİ KAYIT İŞLEM BASAMAKLARI

√  Kayıt işlemlerinin başlayabilmesi için veli adayının okulumuza gelmesi gerekmektedir.Veli adayı Halkla İlşkiler Birimimiz tarafından karşılandıktan sonra ilgili Okul Müdürü ile görüşmesi sağlanır.Telefon ile kesinlikle kayıt alınmamaktadır.

√  Anasınıfı ,1.2., ve 3.Sınıf öğrencilerine Rehberlik birimi tarafından görüşme randevusu verilir ve PDR Biriminin hazırlayacağı raporuna göre kesin kayıt işlemlerine devam edilir.

√  4.5.6.7. ve 8. sınıf öğrencilerine okula kabul sınavı sonucuna göreyrıca öğrenci alım komisyonu raporuna göre kayıt işlemlerine devam edilir.

Lise 9. sınıflarımıza Liselere giriş sınavı ve / veya okul alım sınavı sonucuna göre ayrıca öğrenci alım komisyonu raporuna göre kayıt işlemlerine devam edilir.

√  Yukarıdaki işlem basamaklarının olumlu olması halinde Denizbank veya İşbankasın’dan alınacak OTS dekontu ve nüfus cüzdan fotokopisinin okul idaresine teslim edilmesi halinde kesin kayıt sözleşmesi onaylanır.

MEVCUT ÖĞRENCİLERİMİZİN KAYIT YENİLEME İŞLEM BASAMAKLARI

√ Veli portalı üzerinden iletişim bilgileri olmak üzere tüm bilgiler güncellenir.

√ Okul idaresi tarafından kayıt yenileme sözleşmesi için randevu ile okula davet edilir.

√ 2018-2019 öğretim yılından itibaren TED Genel Merkezimizin, TED Okulları  için hazırlattığı Denizbank ve İşbankası tahsilat OTS sistemine geçilmiştir.

Öğrenci Alım Sınavı 4-5-6-7-8-9. sınıfa kaydolacak öğrenciler için 11 Mart 2018 Pazar günü Saat 09.00’da okul kampüsünde yapılacaktır.

KONTENJANLARIMIZ SINIRLIDIR.

√ Okul ücretlerine KDV dâhildir. Sadece öğrenim ücretleridir. Servis ve yemek ücreti ayrıca tahsil edilecektir.

√ Kardeş İndirimi: Aynı dönemde TED Elazığ Koleji’nde okuyan kardeşlerin öğrenim ücreti her birine %7,5 indirim uygulanır.

√ Mezun İndirimi: Anne veya Babası TED mezunu olan çocuklara % 10 indirim uygulanır.

√ Birden fazla indirim hakkı kazanılması durumunda, öğrencinin lehinde olan en yüksek orana sahip bir indirim uygulanır.

√ Anasınıfı Yemek Ücreti:240 TL 10 ay (Sabah Kahvaltısı, Öğle Yemeği, İkindi Kahvaltısı )

İlkokul Yemek Ücreti:260 TL 10 ay (Sabah Kahvaltısı, Öğle Yemeği, İkindi Kahvaltısı )

Ortaokul Yemek Ücreti:240 TL 10 ay (Öğle Yemeği )

Lise Yemek Ücreti:240 TL 10 ay (Öğle Yemeği )