TED ELAZIĞ KOLEJİ İLKOKULU’NDAN KALKAN “SORUMLULUK TRENİ” VARIŞ NOKTASINA ULAŞTI!
TED Elazığ Koleji İlkokulu öğrencileri örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza attılar.
“Sorumluluk Treni” projesi ile öğrenciler yardımlaşmanın önemini fark edip, ihtiyaç sahibi olanlara destek olmanın mutluluğunu yaşadılar.
Görsel Sanatlar öğretmenimiz Esra Çelikel ‘in katkıları ile tüm sınıflar kendilerine ait vagonu süsleyerek proje için ilk adımı atmışlardı. Tüm vagonların ilkokul binası giriş katında bir araya getirilmesiyle ‘Sorumluluk Treni’ oluşturulmuştu. Geçtiğimiz hafta boyunca velilerinde destekleriyle vagonların içerisi Şehit Musa Yılmaz İlkokulunda ki arkadaşları için getirilen malzemeler ile dolduruldu.
26 Kasım Pazartesi günü toplanan hediyeler her sınıfı temsilen seçilen iki öğrenci ve onlara refakat eden sınıf öğretmenlerimiz Ergül Demir, Sibel Ayık; rehber öğretmenimiz Birsen Balcı ve ilkokul bölüm koordinatörü Erol Yeter eşliğinde Şehit Musa Yılmaz İlkokuluna ulaştırıldı. Tüm ilkokul öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize, yöneticilerimize ve bu projeyi destekleyen herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.