Uygulamalar ve Projeler

Öğrencilerimizin bireysel olarak belirlenen bir alan veya konu ile ilgili inceleme, bilimsel araştırma basamaklarını takip edebilme, araştırma yapma, görüş geliştirme, yeni bilgilere ulaşma, özgün düşünce üretme ve çıkarımlarda bulunmaları amacıyla düzenlenen çalışmalardır.

Ortaokuldan itibaren uygulanan proje politikamızda temel amaç, öğrencilerimize bilimsel çalışma ve akademik dürüstlük becerilerini kazandırmaktır. Proje sunum gününde, Bilim Şenliği etkinliği kapsamında öğrencilerimiz hem arkadaşlarına hem de ailelerine sunum yaparak, sunum becerilerini geliştirirler.

Hayvanları Koruyalım Sevgimizi Çoğaltalım

anlamlı ziyaretler gerçekleştirmektedir. Öğrencilerimiz bu ziyaretlerde barınaktaki sevimli dostlarımızın ihtiyaçları olan eski giysi, gazete, ilaç, süt, makarna gibi malzemeleri de yanlarında götürerek yardıma muhtaç hayvanlara önemle sahip çıkmaktadırlar

Paylaşmak Güzeldir

Anaokulu yıllarından itibaran Sosyal Sorumluluk bilinci ile yetişen TED Elazığ Koleji Ortaokul öğrencileri topluma faydalı birer birey olma ve toplumsal duyarlılığa farkındalık yaratmak için gerçekleştirdikleri Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında “Paylaşmak Güzeldir” isimli projelerini hayata geçirdi. 2016 yılından itibaren kesintisiz bir şekilde devam eden proje kapsamında anaokulu öğrencilerimiz dezavantajlı okullara gerçekleştirdikleri ziyaretlerde öğrencilerle bir araya gelerek kardeş okullarımızın ihtiyaçlarına destek oluyorlar. TED Elazığ Kolejliler, yıl boyunca farklı etkinlerle kardeş okullarının öğrencileriyle bir araya gelerek dezavantajlı gruplara destek olmaktadırlar.

Atatürk